Postimies Pate aloitti treenaamisen Lpr:ssa viime sunnuntaina 18.04.2010 Anni Roihan opastuksessa. Aiheina oli seuraaminen, maahanmenoa ja seisomista, kaukoja (istu-maahan), saalisvietin treenaamista pallojen avulla ja ruudun opettelua. Treenattiin yksitellen pariin otteeseen ja loppujen lopuksi meni hyvin. Kotiläksyiksi saatiin seuraamisen tiivistämistä imuuttaen, vahvistamalla jättäviä liikkeitä.

Viivikin pääsi hieman treenaamaan, kun näytti muille kurssilaisille miten alokasluokka menee käytännössä. Viivin omat treenit olivat virallisesti vasta torstaina 22.04.2010 myös Lpr:ssa Ulla Räihän opastuksessa. Treenattiin seuraamista, maahanmenoa ja hyppyä sekä tietysti lelupalkkaamista. Meillä pallo osoittautui sittenkin parhaimmaksi palkaksi, joten nakit joutunevat sivuun toistaiseksi (taitavat kuulua enimmäkseen sinne näytelmäkehään, jossa voi, saa ja pitää esiintyä kuin suurempikin tähti ).

Treenitavoitteet tulevat hiukan myöhemmin julki, kunhan ensin saamme ne itsellemmekin selville, mutta alustavasti voidaan kertoa, että alokasluokan liikkeet on saatava molemmilla ykköstuloksen verran varmoiksi...